Γρήγορη αναζήηση

Καλώς ήρθατε στη νέα μας ιστοσελίδα!

Για εύκολη και γρήγορη αναζήτηση πατήστε πάνω στις

εικόνες που βρίσκονται στη δεξιά μεριά του Ιστολογίου

Τετάρτη, 20 Σεπτεμβρίου 2017

Εκδηλώσεις στο Αλεξάνδρειο Συνεδριακό

Το Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο στοχεύει να συνεισφέρει δυναμικά στην πολιτιστική ανάδειξη του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων


 και να συμβάλει αποφασιστικά στηναποτελεσματικότερη διεξαγωγή επιστημονικών και επαγγελματικών συναντήσεων και συνεδρίων.
Το Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο βρίσκεται στην είσοδο του Λουτρακίου και μπορεί να φιλοξενήσει εκατοντάδες συνέδρους. Είναι σχεδιασμένο με διεθνείς προδιαγραφές και είναι εφοδιασμένο με σύγχρονο τεχνολογικό και οπτικοακουστικό εξοπλισμό. Διαθέτει ένα κύριο αμφιθέατρο 400 θέσεων, αίθουσες πολλαπλών χρήσεων, φουαγιέ, εστιατόριο, βεστιάριο, καθώς επίσης, υπηρεσίες μετάφρασης και διερμηνείας, ιδιωτική βεράντα και ευρύχωρο parking. Οι χώροι του είναι προσβάσιμοι σε άτομα με ειδικές ανάγκες.
Φιλοξενεί συνέδρια και διεθνείς επιστημονικές κι επαγγελματικές συναντήσεις και ταυτόχρονα, παρέχει τη δυνατότητα διοργάνωσης πολιτιστικών εκδηλώσεων (θεατρικές παραστάσεις, μουσικές και χορευτικές εκδηλώσεις), διαλέξεων και εκθέσεων υψηλών απαιτήσεων.
Οι χώροι διατίθενται, ύστερα από αίτηση, για τη διοργάνωση εκδηλώσεων, σύμφωνα με τα αναφερόμενα στον κανονισμό λειτουργίας του Κέντρου, για να προσφέρουν ένα μοναδικό χώρο συνάντησης και ανταλλαγής απόψεων.

ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΚΑΙ ΜΙΚΤΗΣ ΧΟΡΩΔΙΑΣ

Λουτράκι 2010: Συναυλία Βυζαντινής Μουσικής

 Chicago 1920

ΜΠΑΛΕΤΑ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ

 2ο Μαθητικό Μουσικό Φεστιβάλ Κορινθίας: Μέρα 1η 

2ο Μαθητικό Μουσικό Φεστιβάλ Κορινθίας

 TO XΩΡΙΟ ΤΟΥ ΑΙ ΒΑΣΙΛΗ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ 2016

Οι KINGS στου Δήμο Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου